Cristian Staicu | Despre Sedinte
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Despre Sedinte

Informatii despre modul de abordare a sedintelor din cadrul acestui cabinet si despre structura acestora.

Cum sunt organizate sedintele?

Flexibilitatea este foarte importanta iar Schimbarea poate fi atinsa prin formate variate de sedinte.

Iata cateva exemple:

 

Sedinte Individuale

Formatul Sedintei: In mod curent sedintele se organizeaza saptamanal sau de doua / mai multe ori pe saptamana, la aceeasi zi si aceeasi ora– fiind dovedit ca fiind un format care asigura stabilitate si continuitate. 

Sedinta Clasica: Sedinta normala dureaza 50 de minute. In mod curent sedintele se organizeaza saptamanal la aceeasi zi si aceeasi ora– fiind dovedit ca fiind un format care asigura stabilitate si continuitate. 

Sedinta Dubla: Sedinta dubla dureaza o ora si 40 de minute. Unele persoane doresc prelungirea sedintei clasice, deoarece in acest fel se pot inregistra progrese suplimentare in anumite momente “cheie”.  Acest tip de sedinte pot fi folositoare si pentru a ataca mai repede anumite probleme particulare. ATENTIE: SEDINTELE DUBLE SE FAC CU PROGRAMARE, IN CAZURI DE EXTREMA URGENTA SAU IN FUNCTIE DE PROGRAMARILE CARE URMEAZA IN ZIUA RESPECTIVA.

 

Sedinte de Cuplu/Grup

Formatul Sedintei: In mod curent sedintele se organizeaza saptamanal la aceeasi zi si aceeasi ora– fiind dovedit ca fiind un format care asigura stabilitate si continuitate. 

Sedinta Clasica: Sedinta clasica dureaza o ora si 40 de minute. In mod curent sedintele se organizeaza saptamanal la aceeasi zi si aceeasi ora– fiind dovetit ca fiind un format care asigura stabilitate si continuitate.

 

Ce se intampla la prima sedinta?

Prima sedinta este o oportunitate pentru dumneavoastra de a explora daca aceasta colaborarea va va ajuta sa gasiti solutiile pentru atacarea problemelor pe care le intampinati si de a obtine schimbarile dorite. In timpul acestei sedinte vom contura problemele principale care va determina sa cautati ajutorul unui specialist si care vor fi directiile principale de lucru. Este deasemenea o oportunitate de a ne cunoaste si de a observa modul de lucru. Va voi raspunde eventualelor intrebari legate de modul de lucru si vom stabili impreuna daca abordarea mea va poate ajuta in gasirea solutiilor particulare cazului dumneavoastra. In cazul in care voi considera ca este nevoie de o alta abordare in cazul dumneavoastra, va voi face recomandari alternative.

 

De cate sedinte voi avea nevoie?

Deoarece dumneavoastra veti realiza momentul in care obiectivele dorite sunt atinse, consider ca dumneavoastra sunteti cel/cea mai in masura sa decideti numarul de sedinte. Intr-un astfel de proces toate fazele sunt la fel de importante, asa ca incheierea are rolul sau bine determinat. Acesta este motivul pentru care, de preferinta incheierea nu va fi brusca ci (exceptand cazurile de forta majora),va fi anuntata cu minim doua sedinte in avans (preferabil o luna/patru sedinte) daca este optiunea clientului si minim o luna/patru sedinte daca este propunerea/optiunea psihologului. In plus, periodic, la intervale stabilite de comun acord, se pot organiza sedinte de monitorizare a progresului.

 

Situatii exceptionale

Absentele: Cu exceptia concediilor anuntate din timp si a sarbatorilor legale, absentele vor fi tarifate normal.
Modificarea Tarifelor: Modificarea tarifelor va fi anuntata cu cel putin 15 zile inainte.
Imposibilitatea de plata: In cazul aparitiei unei reale imposibilitati de plata, procesul nu se intrerupe brusc ci se acorda doua sedinte gratuite pentru incheierea/suspendarea in conditii acceptabile a acestuia.

Pentru programari si mai multe informatii